Archiveren ? (nl)

Archiveren is essentieel

Wat is archiveren? Voor veel mensen betekend archiveren, het moeten voldoen aan regelgeving. Regelgeving is een belangrijk reden om te gaan archiveren. Voor veel organisaties misschien wel de belangrijskte reden om te kijken naar archivering. Wat de meeste mensen zich niet realiseren, is dat archiveren veel extra voordelen biedt.

Archiveren biedt zelfs zoveel extra voordelen, dat iedereen eigenlijk een archiveringsoplossing zou moeten overwegen. De prestaties van uw emailserver nemen toe, opslagkosten gaan omlaag, email kan snel gevonden worden, een vereenvoudigd beheer van mail, u heeft een backup beschikbaar en u voldoet aan de bewaarplicht.

Archiveren is simpel

Is archiveren ingewikkeld? Echt niet! Met de juiste gereedschappen en expertise is een archief eenvoudig op te zetten en te gebruiken. Hoe maakt Retain archiveren eenvoudig en makkelijk: Retain biedt multi-platform berichts-archivering en eDiscovery, en maakt dit beschikbaar voor organisaties die kosten willen besparen, beheer willen vereenvoudigen en risico’s willen beperken, zowel on-premise als in de cloud.

Archiveer uw email, mobiele en social media naar één locatie. Retain stelt u in staat, om naadloos een enkel bericht, of uit verschillende omgevingen, naar één centrale locatie te archiveren. Alle berichten worden veilig opgeslagen in een uniform archief en is eenvoudig te benaderen via de webbrowser.

Start nu!

U bent op zoek naar een archiveringsoplossing? Praat met ons en onze archiveringsdeskundigen. Archiveren is onze specialiteit. Onze oplossingen stellen organisaties  in staat te voldoen aan wet- en regelgeving, dataverlies te voorkomen, opslagkosten te verlagen en de berichtenstromen te beschermen.  Honderden gecertificeerde GWAVA partner uit meer dan 50 landen, bieden eersteklas support en consultancy diensten aan, aan klanten uit diversen sectoren en van alle afmetingen.

Iedereen heeft behoefte aan een archiveringsoplossing. Het GWAVA team geloofd in deze stelling en doet zijn best de voordelen van GWAVA oplossingen beschikbaar te maken voor organisaties, beheerders en gebruikers. Uw email, mobiele en social media berichten zijn ons toevertrouwd. Daarom noemen wij dit ‘Unified Archiving’. Praat vandaag nog met een GWAVA specialist en ontdek de voordelen van het gebruik van een GWAVA oplossing in uw organisatie.

Wilt u mee weten over GWAVA? Kijk dan op www.GWAVA.com